Over ons

Welkom bij My Home Vastgoed. Wij zijn Sophie Geudens en Babette De Vrij, de zaakvoerders van My Home Vastgoed. Onze passie voor vastgoed en onze toewijding aan een persoonlijke aanpak vormen de drijvende kracht achter ons kantoor.

Wij begrijpen dat de aankoop of verkoop van een huis een belangrijke stap in uw leven is, en wij zijn hier om u te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van dit proces.

Wie zijn wij?

Sophie Geudens – Regio West Vlaanderen


Sophie Geudens, zaakvoerder regio West-Vlaanderen, heeft al 22 jaar ervaring in de vastgoedsector en heeft met succes talloze transacties afgerond. Haar kantoor is gevestigd in Sint-Kruis Brugge.

Haar praktijkervaring stelt haar in staat om een diepgaand inzicht te bieden in de lokale vastgoedmarkt. Ze is gepassioneerd over het vinden van de perfect woning voor haar klanten en streeft al jaren naar een persoonlijk aanpak.

Babette De Vrij – Regio Antwerpen


Babette De Vrij, zaakvoerder regio Antwerpen, is een jurdische expert met een indrukwekkende achtergrond. Naast haar studies rechten heeft ze ook haar master in Real Estate behaald aan de Antwerp Management School. Haar toewijding aan juridsiche nauwkeurigheid en haar grondige kennis van het vastgoed maken haar een waardevolle troef voor ons team. Babette staat klaar om u met expertise van dienst te zien. Ze begrijpt de complexe juridische aspecten van vastgoedtransacties en zal ervoor zorgen dat uw belangen te allen tijde beschermd zijn.

Bij My Home Vastgoed geloven we dat een diepgaand begrip van zowel de praktische als juridische aspecten van vastgoed cruciaal is om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Met de ervaring van Sophie Geudens in de praktijk en de juridisch expertise van Babette De Vrij, vormen wij een onlosmakelijk team dat zich volledig inzet om uw vastgoeddoelen te bereiken.

Onze recente samenwerking en rebranding van My Home Vastgoed weerspiegelen onze toewijding om onze klanten nog beter en sterker te ondersteunen. Ons doel is om u te voorzien van de meest up-to-date marktinformatie, juridische expertise en een ongeevenaarde klantenservice.

Sophie Geudens zal actief zijn in de regio West-Vlaanderen, terwijl Babette De vrij zich richt op regio Antwerpen.

Bij My Home Vastgoed gaat het om meer dan alleen vastgoed. Het gaat om u en uw tevredenheid.