Beheer

Ervaar een zorgeloos beheer van jouw waardevolle investering

U hebt niet steeds de tijd om de verhuring administratief goed op te volgen? En vergeet bijgevolg al eens een indexatie of herinnering bij huurachterstand door te voeren? U blijft liever discreet op de achtergrond bij discussies met huurders? Het is moeilijk voor u om juridisch up to date te blijven omtrent de huurwetgeving?

Met onze ervaring in het rentmeesterschap zorgen wij ervoor dat jij als eigenaar je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Bij My Home Vastgoed streven we naar een langdurige relatie met onze klanten. Dit aan de hand van een open communicatie, de nodige kennis en een persoonlijke benadering.

Welke taken nemen wij over van jou?

Selectie van Huurders: My Home Vastgoed gaat voor jou op zoek naar de juiste huurder. Wij streven naar de perfecte match tussen eigenaar en huurder voor een langdurige relatie.

Financieel beheer: Inning van de huurgelden met doorstorting naar de eigenaar, doorrekening van diverse kosten (syndicus, energie,…), indexeren van de huurgeleden, aanmaningen versturen bij achterstallen van 2 weken.

Administratief beheer: Papierwerk en administratieve taken worden naadloos afgehandeld door ons ervaren team. Wij zorgen voor een vlotte en efficiënte afwikkeling van alle administratieve verplichtingen.

Juridische Expertise: My Home Vastgoed beschikt over een juridische experts die ervoor zorgen dat al jouw vastgoedactiviteiten in overeenstemming zijn met de geldende wet- en regelgeving. Waaronder het opmaken én in orde brengen van alle juridische stukken (huurcontract, plaatsbeschrijving, huurwaarborg,…)

Proactief toezicht: Wij zorgen voor regelmatig onderhoud en proactief technisch toezicht, waardoor jouw eigendom in optimale conditie blijft. Eventuele reparaties worden snel en efficiënt afgehandeld. Waaronder registreren en beantwoorden/oplossen van elk technisch defect, jaarlijks controlebezoek, opname en overdracht energiecontracten, opvolging onderhoud cv, sanitaire installaties,…

Neem contact met ons op

My Home Vastgoed (West-Vlaanderen)
Moerkerkse Steenweg 153, 8310 Sint-Kruis(Brugge)
BE0817636952
Telefoon: +32 50 20 00 00+32 472 95 43 13
Info@immomyhome.be

My Home Vastgoed (Antwerpen)
Liersebaan 140c, 2240 Massenhoven
BE0668605558
Telefoon: +32 470 94 36 24
babette@immomyhome.be

BIV
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 502.740 (Erkend in België) - Sophie Geudens
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 516.463 (Erkend in België) - Babette De Vrij
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)